Media

House of Fame: Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα μετά το Live - «Aς τσακωθώ μαζί σας»

Gossip-tv Team

House of Fame: Οι καθηγητές συνάντησαν τους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας και το κλίμα στην αίθουσα δεν ήταν καθόλου καλό, μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο Live της Παρασκευής.

Μπορεί οι συμμετέχοντες να μετρούν αρκετές εβδομάδες στη Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΙ, για κάποιους ωστόσο η εξέλιξή τους στα Live Shows δεν έχει φανεί.

Περισσότερα παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Δευτέρας 29/3 στο νέο επεισόδιο του House of Fame. Μετά το Live της Παρασκευής αλλά και τα έντονα σχόλια των κριτών και των σπουδαστών, οι καθηγητές της Ακαδημίας δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους.

Την αρχή έκαναν, ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Πέννυ Μπαλτσατζή.

«Έχω αγωνία για εσάς. Μερικές φορές, με κάποια παιδιά, αναρωτιέμαι μήπως εγώ έχω μεγαλύτερη αγωνία. Όταν βλέπω κάποιον πάρα πολύ σίγουρο για τον εαυτό του και δεν είναι τόσο καλός, στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν το θέλω αυτό. δεν μπορούμε να επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, που είχαμε μέχρι εδώ. Αν βλέπω πράγματα τα οποία σας πηγαίνουνε πίσω θα σας τα λέω ακόμα κι αν έρθουμε σε λογομαχία. Δεν με νοιάζει, δεν με νοιάζει. Ας τσακωθώ μαζί μας», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από το νέο επεισόδιο του House of Fame

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved