Media

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος μιλάει για τον φίλο του Γιώργο Λιβάνη - Πώς κρίνει τη Μαριαλένα;

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Λιβάνης διατηρούν εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο μία πολύ καλή φιλική σχέση, η οποία ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν στο Just the two of us πέρυσι. 

Ένα χρόνο και κάτι μετά, οι δύο φίλοι έχουν ακόμα ένα κοινό στοιχείο για να συζητούν: το Survivor φυσικά.

Ο Μάριος Πρίαμος ως πρώην παίκτης του πρώτου Survivor και ο Γιώργος Λιβάνης... ως άμεσα εμπλεκόμενος λόγω της σχέσης του με την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Μάριος Πρίαμος με δηλώσεις του στην εκπομπή Ευτυχείτε δεν έκρυψε ότι με τον τραγουδιστή φίλο του μιλούν συνέχεια για το Survivor, όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα που να έχει σχέση με τη Μαριαλένα και τον Γιώργο.

Όπως είπε ο πρώην παίκτης του Survivor από την Κύπρο, αυτά είναι πολύ προσωπικά θέματα και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να φέρει το φίλο του σε δύσκολη θέση.

Παρόλα αυτά sχολίασε τα όσα λέγονται και γράφονται για τον Λιβάνη, τη Μαριαλένα και τον πρώην αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι λόγω του παιχνιδιού έχουν έρθει κοντά.

Όπως είπε ο Μάριος Πρίαμος, όσα λέγονται είναι λίγο τραβηγμένα ενώ τόνισε ότι πιστεύει πως όταν το παιχνίδι τελειώσει, Μαριαλένα και Σάκης θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους όπως και πριν μπουν στο παιχνίδι.

Δείτε τι άλλο είπε ο Μάριος Πρίαμος στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved