Media

MasterChef 5: Η κίνηση... ματ του Τζιοβάνι για την ομαδική που αλλάζει τα δεδομένα!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Απόψε παρακολουθούμε την ομαδική δοκιμασία των παικτών που γίνεται, για πρώτη φορά, σε εξωτερικό χώρο. 

Οι έντεκα διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν υπέροχο χώρο και να μαγειρέψουν σε ομάδες, στη δεύτερη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι όρισε τις νέες ομάδες και τους αρχηγούς, σύμφωνα με το πλεονέκτημα, που του έδωσε η νίκη του στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Έχοντας “ξεφορτωθεί”, όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, την Κάρτα Ασυλίας, η πρόθεση του Τζιοβάνι ήταν να δημιουργήσει δύο ομάδες αρκετά ισορροπημένες.

Το έκανε όμως; Γιατί κάποιοι από τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα στην οποία έγινε αρχηγός για τη συγκεκριμένη ομαδική, θεώρησαν πως ήταν πολύ καλή κίνηση στρατηγικής να επιλέξει για αρχηγό των Κόκκινων έναν παίκτη που στο παρελθόν δεν τα πήγε και τόσο καλά σε ομαδική δοκιμασία.

Ο λόγος για τον Ιωάννη ο οποίος αν και είχε το πλεονέκτημα να αλλάξει κάποιον από τους παίκτες της Κόκκινης που όρισε ο Τζιοβάνι, αποφάσισε να κατέβει στον... στίβο της μαγειρικής για την ομαδική με τη σύνθεση που είχε ήδη.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο "μοίρασμα" των παικτών πριν την ομαδική δοκιμασία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved