Media

Άγριες Μέλισσες: Ανατρίχιασαν στο Πρωινό - «Εγώ ξέρω ποιο θα είναι το τέλος του Βόσκαρη» 

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Σοφούλα και Άγγελος στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης, η «Σοφούλα» και ο «Άγγελος» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν οι καλεσμένοι του Γιώργου και της Φαίης για το Πρωινό της Παρασκευής.

«Η κουβέντα ξεκίνησε με την σκηνή κακοποίησης της Σοφούλας, αλλά και το ειδικό μακιγιάζ που χρειάστηκε η ηθοποιός, λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Βίκυ Διαμαντοπούλου παραδέχτηκε..

«Ήταν σοκαριστικό όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά το μακιγιάζ για τη σκηνή κακοποίησης από τον Βόσκαρη. Με βοήθησε πολύ όμως και για τον ρόλο. Δικαστικά θα ήθελα να πάρει ο Βόσκαρης αυτό που του αξίζει. Από εκεί και πέρα εντάξει, δεν μπορώ να ευχηθώ κάτι για κανέναν άνθρωπο. Η Σοφούλα θα ήθελε να ξεμπερδέψει με τον Βόσκαρη μια και καλή».

Και μπορεί οι δύο ηθοποιοί να μην γνώριζαν αρκετά για το μέλλον και τις εξελίξεις της σειράς, ο Γιώργος Λιάγκας όμως έδωσε spoiler για το φινάλε του Βόσκαρη.

«Εγώ ξέρω το τέλος του Βόσκαρη. Η Σοφούλα θα αισθανθεί πολύ καλά και δικαιωμένη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, υποδηλώνοντας ότι ο Βόσκαρης θα φύγει με φρικτό θάνατο από τις ζωές τους.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved