Media

House of Fame: Άστραψε και βρόντηξε ο Μεταξόπουλος: «Πώς μπορείτε και κοιμάστε τα βράδια;»

Gossip-tv Team

House of Fame: Οι τέσσερις καθηγητές μπήκαν στην αίθουσα μετά το τελευταίο Live show - Αυτή τη φορά όμως μίλησαν ανοιχτά για τους 5 πιο αδύναμους συμμετέχοντες...

Η νέα εβδομάδα για το House of Fame ξεκίνησε με τους τέσσερις καθηγητές να μπαίνουν στην Μουσική Ακαδημία σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στο Live της Παρασκευής.

Αυτή τη φορά μάλιστα, ο Πάνος Μεταξόπουλος θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα και μάλιστα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, καθώς θεωρεί πως οι μικρότεροι ηλικιακά συμμετέχοντες, έχουν μείνει στάσιμοι εδώ και αρκετό καιρό, παρά τις εντατικές πρόβες αλλά και τα καθημερινά μαθήματα.

«Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω ξανά, σε εσάς τους 5 πρώτα από όλους και μετά σε όλους τους άλλους... Αφού ξέρετε και βλέπετε ότι είστε πολύ πίσω από τους άλλους, πώς κοιμόσαστε τα βράδια; Τι θέλω να πω; Τέρμα οι χαβαλέδες, τέρμα τα αστειάκια. Όλα είναι πολύ ωραία και θεμιτά, αλλά μη μου έχετε μετά απαιτήσεις, έστω και σε δέκα λεπτά της ημέρας... Ασχολείστε με κάτι άλλο και αυτό σημαίνει ότι επαναπαύεστε», ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Σε δύσκολη θέση οι συμμετέχοντες του House of Fame, μιας και είχε προηγηθεί η αξιολόγηση από την Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved