Media

Survivor: Άβολο - Ο Παππάς ζήτησε ανακωχή με James και Μπάρτζη να ξεσπούν σε γέλια

Gossip-tv Team

Survivor: Οι ομάδες άλλαξαν ξανά για το φετινό ριάλιτι και ο Αλέξης Παππάς ήρθε σε μια αρκετά δύσκολη θέση...

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο φετινό Survivor. Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που έφερε τα πάνω - κάτω, οι παίκτες πέρασαν σε ανασχηματισμό των ομάδων.

Δύσκολη στιγμή για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αποχωρίστηκε τον Σάκη Κατσούλη. Στο στρατόπεδο των κόκκινων παικτών, ο Τριαντάφυλλος υποδέχτηκε και πάλι στην ομάδα του τον Αλέξη Παππά...

«Ο πρώην, Αλέξης Παππάς βρίσκεται ξανά στην κόκκινη ομάδα, όπως και η Ελευθερία με την οποία ξανασμίξαμε. Ο πρώην έχει γίνει τώρα νυν και μιλάμε για παντρειά τεράστια», είπε με χιούμορ ο Τριαντάφυλλος.

Όσο για τον Αλέξη Παππά, ο παίκτης του Survivor ζήτησε από τους υπόλοιπους να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες και τις εντάσεις τους, μόνο που δεν έλαβε την ίδια αντιμετώπιση απ'ολους...

«Αυτό που έγινε χθες (ανασχηματισμός ομάδων) ήταν μια βόμβα για όλους. Μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του στρατηγική και τρόπο σκέψης, όμως από εδώ και πέρα, είτε για τους κόκκινους, είτε για τους μπλε, ξεκινάει να είναι μια διαφορετική μέρα. Από τη δική μου την πλευρά να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα μπαίνει μια τελεία και ξεκινάει ένα καινούργιου βιβλίο», είπε με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved