Media

Survivor: Ο James κατάλαβε πολλά για τον Σάκη! «Έχει ένα θέμα με τους τραγουδιστές»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο στόχαστρο του James και η Ελευθερία μετά την "κωλοτούμπα" της προς τον Τριαντάφυλλο...

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε το πρώτο συμβούλιο του νησιού για τη νέα εβδομάδα. Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα Ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τον James Καφετζή να σχολιάζει την... αδυναμία του Σάκη Κατσούλη στους τραγουδιστές, καθώς θεωρεί πως ότι έκανε πρόσφατα με τον Πάνο Καλίδη, επαναλαμβάνει τώρα και με τον Τριαντάφυλλο.

Στο στόχαστρο του James και η Ελευθερία μετά την "κωλοτούμπα" της προς τον Τριαντάφυλλο...

«Το συμβούλιο χθες ξεκίνησε με το... γλείψιμο του Σάκη στον Τριαντάφυλλο, το οποίο και θύμιζε εποχές Καλίδη. Έχει ένα θέμα με τους τραγουδιστές, τους συμπαθεί πάρα πολύ. Μετά ξεκίνησε με την ψηφοφορία που ξαφνικά ο Σάκη Κατσούλης και η Ελευθερία Ελευθερίου είπαν πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά για το καλό της ομάδας και ξαφνικά ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος για τον οποίο πριν χωριστούν οι ομάδες και είχαμε κερδίσει στο αγώνισμα είχαν βγει και έλεγαν πόσο έχει ανέβει αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος», ανέφερε ο James.

Στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor πρόσθεσε για τον Σάκη Κατσούλης...

«Ο Σάκης έγλειφε φουλ τον Καλίδη και το βλέπατε και στα συμβούλια. Φεύγει ο Καλίδης και τώρα συμπεριφέρεται το ίδιο ακριβώς και με τον Τριαντάφυλλο. Αυτό με το... γλείψιμο και τους τραγουδιστές, δεν μπορώ να το καταλάβω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved