Media

MasterChef 5: Αθηναγόρας Κωστάκος: Η άγνωστη κουμπαριά και η αντίδραση των παικτών όταν τον είδαν

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Παρ' ό,τι κανείς θα περίμενε πως η παρουσία του κορυφαίου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου θα άγχωνε τους παίκτες, κανένας δεν έδειξε αγχωμένος αλλά αποφασισμένος να δώσει καλό πιάτο. 

Γνωστός και πολύ αγαπητός στον χώρο των σεφ, ο Αθηναγόρας Κωστάκος ήταν καλεσμένος απόψε για να βοηθήσει τους κριτές στην επιλογή του καλύτερου πιάτου στο test δημιουργικότητας.

Ο ίδιος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι παρά το ότι οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να ανέβουν στον εξώστη και να απέχουν από το τεστ δημιουργικότητας, εγκαταλείποντας την ευκαιρία να κερδίσουν 10.000 ευρώ, αποφάσισαν όλοι να το παλέψουν. Οι παίκτες γνώριζαν επίσης πως αν έδιναν το χειρότερο πιάτο, έφευγαν από το παιχνίδι. Όμως, όλοι αποφάσισαν να ρισκάρουν, με τον Αθηναγόρα Κωστάκο να σχολιάζει: «Αυτά τα παιδιά παίζουν με ψυχή και όχι με στρατηγική».

Κάτι άλλο που μάθαμε απόψε και δεν το γνωρίζαμε, ήταν το γεγονός ότι ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι κουμπάρος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει την κουμπαριά με πολύ χιούμορ, πειράζοντας βέβαια τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved