Media

Survivor: «Η Μαριαλένα χρησιμοποίησε τον Σάκη για να μπει στο παιχνίδι» - Μάθε το παρασκήνιο

Gossip-tv Team

Survivor: Ο φίλος του Σάκη Κατσούλη αποκάλυψε τι είχε συμβεί στην οντισιόν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όπου εκεί ήταν και ο Σάκης!

Οι δύο παίκτες αν και πρώην ζευγάρι φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά, αφού πια κοιμούνται μαζί, αγκαλιάζονται και ανταλλάσσουν τρυφερές δηλώσεις!

Ο φίλος του Σάκη Κατσούλη, Σωτήρης Λαμαΐ μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων μίλησε και για την οντισιόν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: «Αν αυτό που βλέπουμε δεν είναι σκηνοθετημένο, υπάρχει σοβαρό θέμα.

Ο Σάκης έχει περισσότερο το μάρκετινγκ, στο τι φαίνεται προς τα έξω, είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει. Δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, ήταν πολύ έντονη με μικρούς τσακωμούς. Πολύ έντονος χωρισμός, για αυτό παραξενεύομαι που έχουν τόση αγάπη.

Ίσως κάνει η Μαριαλένα κουτσουκέλα με αυτά που ακούγονται με τον Λιβάνη. Όταν ξεκίνησε η Μαριαλένα για το Survivor είπε στην οντισιόν ότι ήταν και ο πρώην της εκεί. Ήταν αναμενόμενο. Τι θέλει η τηλεόραση;»!

Και πρόσθεσε: «Η Μαριαλένα χρησιμοποίησε τον Σάκη για να μπει στο παιχνίδι. Ο Κώστας ήρθε στην οντισιόν με στολή ζαχαροπλάστη και έκανε τον κλόουν για να μπει μέσα. Άμα είσαι κλόουν δεν θα μπεις μέσα;»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο κολλητός του Σάκη Κατσούλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved