Media

House of Fame: Του... γύρισε το μάτι του Μεταξόπουλου - «Πήγαινε έξω να παίξεις»

Gossip-tv Team

House of Fame: Ποιος είναι ο παίκτης που ενόχλησε με τη συμπεριφορά του τον Πάνο Μεταξόπουλο ο οποίος τον έβγαλε εκτός της αίθουσας;

Σχολική αίθουσα σε φορτισμένο κλίμα, θύμιζε το μάθημα των σπουδαστών της Μουσικής Ακαδημίας. Στο νέο επεισόδιο του House of Fame, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ενόχλησε με τη συμπεριφορά του τον διευθυντή της Ακαδημίας, σε σημείο μάλιστα που εκείνος του ζήτησε να βγει εκτός.

«Έξω Πιτσίνιαγκας, έξω, πήγαινε να παίξεις με τα κουβαδάκια. Όταν τελειώσεις με τα κουβαδάκια σου, έλα να κάνουμε και τραγούδι. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Πιτσίνιαγκας. Άκου, πρέπει να σουβαρευτείς και να επικεντρωθείς σωστά όμως, το καταλαβαίνεις;» είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Σε αμήχανη θέση βρέθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ο οποίος πέρασε στον εξωτερικό χώρο της Μουσικής Ακαδημίας. Λίγα λεπτά μετά, ο Πάνος Μεταξόπουλος του ζήτησε να επιστρέψει, ενώ εκείνος παραδέχτηκε το λάθος του σχετικά με τη συμπεριφορά του.

«Δικαιολογημένα με έβγαλε έξω, ήταν απόλυτα σωστός απέναντί μου και γι΄αυτό έσκυψα το κεφάλι και βγήκα χωρίς να του πω τίποτα», δήλωσε αργότερα ο Στέφανος.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από το House of Fame

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved