Media

Survivor: Λύγισε ο Ηλίας Μπόγδανος – «Απείλησε» με αποχώρηση (Video)

Gossip-tv Team

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος.  Δεν άντεξε και μετά το επεισόδιο με τον Αλέξη Παππά, την προπόνησή του με τον αντίπαλό του πια Γιώργο Κόρομι, που έγινε θέμα, όταν επέστρεψε στην παραλία δεν άντεξε και… λύγισε!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος που τον είδε να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά δεν κατέστη δυνατόν…

O Κώστας του λέει: «Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. ‘Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. Μέχρι σήμερα εσύ μας κρατάς ενωμένους δυνατούς και κάθεσαι και τσιμπάς αυτήν την βλακεία. Πρέπει να είσαι δυνατός. Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του.»

Ο Ηλίας ξεσπά σε λυγμούς και τονίζει: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ@@@@@ το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς.»

Ενώ δεν δίστασε να πει ότι θα αποχωρήσει αν συνεχιστεί αυτού του είδους το ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved