Media

Καλό Μεσημέρακι: Ο Μουτσινάς έδωσε είδηση για τη νέα εκπομπή της Μενεγάκη στο Mega

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημέρακι: Χείμαρρος αποκαλύψεων ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ - Το comeback της Μενεγάκη και τα σχόλια για τον τίτλο της νέας της εκπομπής...

Μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Mega, το κανάλι από το οποίο και ξεκίνησε την καριέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα, ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και μας ενημέρωσε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη...

"Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες", ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε και ίδια την τηλεοπτική της επιστροφή κάνοντας μια σχετικά ανάρτηση στο instagram...

"Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά..." έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Tο μεσημέρι της Δευτέρας 12/4 ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την είδηση για το comeback της Ελένης Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η Ελένη θα βρεθεί ξανά στη Μεσημεριανή Ζώνη, κάνοντας αυτό που γνωρίζει αρκετά καλά. Για την ώρα πάντως το Mega δεν έχει περάσει σε ανακοινώσεις για την εκπομπή την οποία σχεδιάζει η παρουσιάστρια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved