Media

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα συγκίνησε τους συμπαίκτες της με το γράμμα που έγραψε

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που αποχώρησε προσφάτως από το παιχνίδι άφησε ένα γράμμα πίσω της για να το διαβάσει ο Τζαμάλ προς τους 8 φιναλίστ. 

Η αλήθεια είναι ότι η αποχώρηση της Μαργαρίτας ήταν από τις πιο συγκινητικές του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής καθώς όλοι οι συμπαίκτες της στενοχωρήθηκαν πολύ που αποχώρησε, θεωρώντας πως το λάθος που έκανε σε πιάτο αντιγραφής που ήταν και γλυκό, ήταν απλώς μία κακή μέρα της Μαργαρίτας.

Η νεαρή παίκτρια που ήταν και από τα φαβορί του διαγωνισμού, φεύγοντας ανέθεσε στον Τζαμάλ να διαβάσει το γράμμα της που κάθε του λέξη ήταν και μία καλή κουβέντα για κάθε έναν από τους πρώην συμπαίκτες της.

Σε αυτό η Μαργαρίτα ευχήθηκε στον Τζιοβάνι να είναι εκείνος ο νικητής του παιχνιδιού ενώ στην Ανούς και τον Διονύση ευχήθηκε να είναι πάντα αγαπημένοι.

Βέβαια, όπως είδαμε στη συνέχεια του σημερινού επεισοδίου κατά το οποίο δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες που αποχώρησαν να ξαναδιεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef, η Μαργαρίτα επιστρέφει και είναι αποφασισμένη να αδράξει της ευκαιρίας.

Δείτε τι έγραψε στο γράμμα της η Μαργαρίτα στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved