Media

MasterChef 5: Μαργαρίτα για Κωνσταντίνα: «Ένιωθα τύψεις και εκείνη μου έχει σούρει πόσα»

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Στο στόχαστρο της Μαργαρίτας μπήκε η Κωνσταντίνα μετά τα όσα έμαθε πως είπε για εκείνη πίσω από την πλάτη της η άλλοτε φίλη της. 

Η Μαργαρίτα η οποία, για όσους παρακολουθούν τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής είναι μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες, η οποία έχει μόνο καλά λόγια να πει για τους γύρω της και είναι από τους πιο θετικούς ανθρώπους που έχουν περάσει ποτέ από τα πλατό του μαγειρικού διαγωνισμού μας εξέπληξε όταν μιλώντας on camera μετά την επιστροφή της στην κουζίνα του MasterChef θα αναφερόταν με πικρία για πρώην συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα για την Κωνσταντίνα.

Οι δύο κοπέλες έκαναν παρέα μέσα στο σπίτι και μάλιστα, όπως είπε η Μαργαρίτα, μία φορά κατά το παρελθόν που μίλησε άσχημα για εκείνη, πήγε και της ζήτησε συγνώμη, νιώθοντας τύψεις.

Όταν όμως η Μαργαρίτα αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι είχε όλο τον χρόνο για να δει όσα δεν μπορούσε όσο καιρό διαγωνιζόταν. Και διαπίστωσε πως η Κωνσταντίνα είχε πει πολλά πίσω από την πλάτη της που φυσικά δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Κάτι που η Μαργαρίτα αποκάλυψε. Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved