Media

Survivor: Άγριο χώσιμο Λιάγκα σε Κόρομι: «Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος»!

Gossip-tv Team

 Χαμός στο Πρωινό για το survivor και την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι!

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με τον Κόρο και υπερασπίστηκε τον Τριαντάφυλλο!

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, 12 Απρίλη, στο συμβούλιο τουsurvivor ο Τριαντάφυλλος είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο» σημείωσε ο τραγουδιστής. «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

Και τότε ο Κόρο είπε σε έντονο ύφος: «Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα»!

Και ο Ντάφυ του απάντησε: «Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε». Ο Κόρο ανέφερε: «είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες»!

Αυτό το στιγμιότυπο είδε ο Λιάγκας και έγινε έξαλλος!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Κόρο: «Έγινα Τριανταφυλλικός! Είναι αγενής ο Κόρο με την οδοντογλυφίδα! Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος»!

Δείτε την ένταση που προκλήθηκε στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved