Media

Survivor: Άννα Μαρία Βέλλη: «Ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο ηθικός αυτουργός»

Gossip-tv Team

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/4) στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι".

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ "εισέβαλλε" στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής, κάνοντας τον Νίκο Μουτσινά να μείνει άφωνος.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Survivor, για τους δυο καλούς της φίλους, Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζή, αλλά σχολίασε και τον Αλέξη Παππά.

Η γνωστή youtuber είπε για την συμμετοχή της στο Survivor: "Την απόφαση την πήρα στην τρέλα… Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός… Είναι παιχνίδι ψυχολογίας στο τέλος της μέρας και δεν είναι μόνο να είσαι καλός στα αγωνίσματα".

Για τον Αλέξη Παππά αλλά και για το αν περίμενε ότι θα αποχωρήσει εκείνη την δεδομένη στιγμή από το ριάλιτι είπε: "Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός… Είναι παιχνίδι ψυχολογίας στο τέλος της μέρας και δεν είναι μόνο να είσαι καλός στα αγωνίσματα. Εγώ και το περίμενα και δεν το περίμενα... Ο κόσμος που συμπαθούσε εμένα και τον Τζέιμς θα έπρεπε να μοιράσουν τις ψήφους τους. Από τη στιγμή που ήταν να φύγω… έφυγα καλά. Δεν είχα την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων να με επηρεάζει".

Τέλος για τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή, εξομολογήθηκε: "Ο Τζέιμς είναι ένα πολύ ευφυής άνθρωπος και ο Νικόλας είναι έξυπνος και ξεροκέφαλος άρα δεν ισχύει αυτό που λένε ότι κάνει ότι του πούνε οι άλλοι. Είναι άδικο αυτό. Αν συμπαθήσω κάποιον είμαι πολύ εκδηλωτική, σε βαθμό παρεξηγήσεως".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved