Media

Kαλό Μεσημεράκι: Οι Alcatrash ξεπέρασαν τον κορονοϊό και έκαναν δυναμικό comeback

Gossip-tv Team

Kαλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε ξανά στο πλατό τους αγαπημένους του συνεργάτες - Τα σχόλια και οι επικές ατάκες...

Επιστροφές στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο κορονοϊός "χτύπησε" και την καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του, να μένουν για μερικές ημέρες, εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε comeback στο πλατό του, αυτή τη φορά με πρόσωπο - έκπληξη στο πλευρό του. Ανάμεσα στους συνεργάτες του που βρέθηκαν στη λίστα με τα κρούσματα covid ήταν μέλη της μουσικής μπάντας της εκπομπής.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η εκπομπή επέστρεψε στον αέρα, χωρίς τους Alcatrash στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Στη θέση τους βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός, αναλαμβάνοντας το μουσικό κομμάτι της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

To μεσημέρι της Δευτέρας 19/4 η μουσική μπάντα επέστρεψε κανονικά στο πόστο της. Οι Alcatrash έκαναν δυναμικό comeback στο πλατό, με τον Νίκου Μουτσινά να πετά τη μία ατάκα, μετά την άλλη. Πώς αντέδρασαν όταν είδαν τον Ηλία Βρεττό και την ομάδα του, ζωντανά στο πλατό;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved