Media

Survivor: Ο Ντάφυ δεν πίστευε στα... μάτια του με όσα διάβαζε από τη γυναίκα του!

Gossip-tv Team

Survivor: Το φυσούσε... και δεν κρύωνε ο Ντάφυ. Απόρησε με τα μηνύματα που έλαβε από την γυναίκα του. 

Το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το είχαν ανάγκη όσο τίποτα άλλο οι παίκτες στο ριάλιτι επικοινωνίας του ΣΚΑΪ. Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας οι παίκτες αγωνίστηκαν για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο με τελικό σκορ 10-5 και μετά το δείπνο τους κατέφτασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο επικοινωνίας.

Τα μηνύματα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στην γυναίκα του δεν είχαν την ανταπόκριση που περίμεναν: «Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα.»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved