Media

MasterChef: Ανατροπή - Άλλαξε ψήφο την τελευταία στιγμή! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Gossip-tv Team

MasterChef: Άλλαξε την ψήφο στο παρά πέντε και έφερε την ανατροπή στην ψηφοφορία.

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας, ήρθε η στιγμή για την ψηφοφορία που θα υπεδείκνυε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef 5.

Ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που απάντησε καταφατικά όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τους Μπλε αν θέλουν να αλλάξουν την ψήφο τους.

Αυτή η απόφαση έφερε πολλά σχόλια από τον εξώστη και τους «Κόκκινους», με τη Λία ως υποψήφια προς αποχώρηση να κάνει τη δική της κριτική.

«Ο εξώστης είναι κάπως σήμερα τον βλέπεις… Είναι εκεί δυο-τρία κοράκια εκεί τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο! Ο Αλέξανδρος ντεμί, κάπου εκεί στη μέση… Ο Σκορδάκης είναι "δεν ξέρω κατά που να κάνω". Η Μαργαρίτα "τι κάνω εδώ με όλους αυτούς;". Πιστεύω προτιμούσε να είναι κάτω να ψηφίζει», είπε αρχικά η Λία και συνέχισε: «Εδώ πέρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ένας μικρόκοσμος αυτό το σπίτι, αυτό το παιχνίδι. Όπως συμβαίνει έξω στη ζωή, όπου όλα είναι μπούμερανγκ, όλα επιστρέφονται έτσι συμβαίνει κι εδώ, το έχουμε δει... όταν σκάβεις έναν λάκκο θα πέσεις πρώτος μέσα!».

Ο Παύλος ψήφισε τον φίλο του, Παναγιώτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να λυγίσει… Τελικά με τρεις ψήφους, ο Παύλος ήταν εκείνος που έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Λία Μακροστέργιου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved