Media

Survivor: «Σύντομα θα δούμε φιλί του Σάκη στην Μαριαλένα»!

Gossip-tv Team

Survivor: H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να είναι πρώην αγαπημένοι, όμως έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά!

Στο τελευταίο επεισόδιο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε: «Δεν φανταζόταν κανείς πέρσι που ήμασταν ζευγάρι ότι τον επόμενο χρόνο θα είμαστε στο Survivor και μάλιστα αντίπαλοι. Τον πετσόκοψα σήμερα τον Σακούλη. Χθες έκλαιγα εγώ για πάρτη σου, σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου», είπε.

Ο δε Σάκης μιλώντας στον Γιώργο Λιανό για την ήττα του από την Μαριαλένα, είπε πως εκείνος ήταν που την πήγε για πρώτη φορά σε γήπεδο μπάσκετ και εκείνη τον κέρδισε στο τελευταίο αγώνισμα βάζοντας έναν πόντο παραπάνω.

Σήμερα στην εκπομπή, Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει καθημερινά το survivor με την ομάδα της στο Ευτυχείτε αναφέρθηκε στο ζευγάρι.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Πληροφορίες λένε ότι τα μηνύματα που έρχονται στον Λιβάνη για την Μαριαλένα στο Instagram από παίκτες που αποχωρούν από το survivor δε τα ανοίγει καν, δεν τα διαβάζει… Του είναι τόσο αδιάφορο»!

Και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια τόνισε: «Εγώ πιστεύω, δεν ξέρω τίποτα, μην πέσετε να με φάτε… θα δούμε σύντομα φιλί…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved