Media

Survivor: Κέρδισαν το αγώνισμα και πέταξαν τα μαγιό τους - Σοκ για τον Γιώργο Λιανό

Survivor: Ο πρώτος αγώνας για την ασυλία της εβδομάδας έκρυβε μια τεράστια έκπληξη για τους παίκτες - Σε δύσκολη θέση ο παρουσιαστής.

Νέα εβδομάδα, με νέα δεδομένα για τους παίκτες του Survivor, μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου η οποία δημιούργησε νέες εντάσεις στην παραλία. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε ανοιχτά για την στρατηγική του James αλλά και τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.

Οι δύο αντίπαλες ομάδες βρέθηκαν στην παραλία για το πρώτο αγώνισμα Ασυλίας το οποίο έκρυβε και μια τεράστια έκπληξη για τους παίκτες.

Η τυχερή ομάδα θα εξασφάλιζε και το πασχαλινό τραπέζι το οποίο θα ήταν άκρως παραδοσιακό και πλούσιο σε ποσότητες και ποικιλίες φαγητού. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο φαγητού στους παίκτες, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Μπλε και κόκκινοι αγωνίστηκαν με σκοπό την ασυλία αλλά και το γιορτινό τραπέζι που είχαν τόσο ανάγκη. Και ενώ οι κόκκινοι είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα από τους μπλε, στην πορεία του παιχνιδιού τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο ομάδες ήρθαν αρκετά κοντά στο σκορ. Η ομάδα που τα κατάφερε και κέρδισε την πρώτη ασυλία μαζί με το πασχαλινό γεύμα ήταν η Κόκκινη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, θέλοντας να τηρήσει την υπόσχεσή που είχε δώσει (Αν κέρδιζε η ομάδα του θα βουτούσε γυμνός στην παραλία) πέταξε το μαγιό του, παραπέμποντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει το ίδιο. Οι δυο άνδρες βούτηξαν γυμνοί στην παραλία.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved