Media

Στη Φωλιά των Κου Κου: Αυτός είναι ο λόγος που συναντήθηκαν, Βίσση - Βανδή

Gossip-tv Team

Στη Φωλιά των Κου Κου: Όσο το ρεπορτάζ γύρω από τη συνάντηση των δύο πετυχημένων γυναικών - Ο ρόλος του Γιώργου Αρσενάκου.

Η συνάντηση στης Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US πέρασε στις viral στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών. Οι δύο πετυχημένες τραγουδίστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους.

Φυσικά ήταν να μη γίνει η αρχή, αφού η Δέσποινα και η Άννα φαίνεται να έχουν γίνει δυο καλές φίλες. Μετά το follow στο instagram ήρθαν τα πρώτα σχόλια τα οποία αντάλλαξαν οι δυο τους.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Γιώργο Αρσενάκο να βρίσκεται στο πλευρό τους. Περισσότερες λεπτομέρειες της συνάντησής τους παρουσίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου...

«Του χρόνου, θα έχουμε κοινή εμφάνιση και όχι τηλεοπτική, αλλά Live συνάντηση Βίσση - Βανδή πάνω στην πίστα. Και για να μην παρεξηγηθώ, θα έχουμε συνάντηση της Δέσποινας και της Άννας, ή αλλιώς της Άννας και της Δέσποινας. Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε το ραντεβού τους με τον Γιώργο Αρσενάκο. Είναι συμφωνημένο πλέον και το μαγαζί το οποίο θα εμφανίζονται θα το μάθουμε σύντομα», αποκάλυψε.

Και στη συνέχεια τόνισε...

«Οι δύο κυρίες για πρώτη φορά θα συνεργαστούν στην ίδια πίστα, γίνονται ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα για το πρόγραμμα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Θα δούμε και ντουέτα, όχι μόνο ένα ντουέτο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved