Media

Survivor: Έξαλλη η Καινούργιου με την Μαριαλένα: «Είναι δυνατόν να περιμένει μήνυμα από τον Λιβάνη;»

Gossip-tv Team

Survivor: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που περίμενε τηλεφώνημα του Γιώργου Λιβάνη.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη του πολυπόθητου επάθλου επικοινωνίας μετέβησαν στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσουν τα βίντεο των αγαπημένων τους προσώπων.

Στην Μπλε ομάδα ανήκει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία απόλαυσε βίντεο με συνομιλίες κυρίως των φίλων της και του αδερφού του.

Ενώ άλλοι συμπαίκτες της μίλησαν με τις σχέσεις που διατηρούν στην Ελλάδα, εκείνη περίμενε να εμφανιστεί στην οθόνη ο Γιώργος Λιβάνης με τον οποίο έχει σχέση, αλλά δεν συνέβη αυτό… Μάλιστα, η παίκτρια είπε: «Η αήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»!

Η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής τόνισε: «Είμαι έξαλλη με την Μαριαλένα! Μα είναι δυνατόν να περίμενε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Λιβάνη;» και τόνισε ότι εκνευρίστηκε τόσο πολύ που έστειλε βραδιάτικα μήνυμα στον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα!

Δείτε το βίντεο στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved