Media

Survivor: Απομονώθηκε και ξέσπασε μετά το αγώνισμα - «Μου βάζετε το μαχαίρι στην πληγή»

Gossip-tv Team

Survivor: Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του αγωνίσματος και την ήττα της ομάδας της - Δίπλα της, ο Σάκης Κατσούλης. Τι συνέβη;

Νέα εβδομάδα με νέες παρεξηγήσεις και εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο! Στο νέο επεισόδιο του Survivor κόκκινοι και Μπλε παίκτες αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Εκείνοι που τα κατάφεραν ήταν οι κόκκινοι, οι οποίοι ανέτρεψαν στο σκορ, φτάνοντας μάλιστα πρώτοι στο 10-9.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί και έντονα συνθήματα, τόσο έντονα μάλιστα που προκάλεσαν την ενόχληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Μετά τη λήξη του αγωνίσματος η παίκτρια του Survivor 4 απομονώθηκε με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη να ζητούν εξηγήσεις.

«Πάτε καλά; Δηλαδή τι έγινε ρε φίλε. Δεν υπάρχουν κάμερες και μένετε με συνθήματα να μας τρίψετε με το μαχαίρι στην πληγή ρε φίλε; Ξέρεις πως αισθάνομαι κι εσύ βγάζεις τα συνθήματα ρε φίλε. Ρε εγώ όταν χάνω, σας σέβομαι, σας σέβομαι. Όταν κερδίζουμε, πανηγυρίζουμε γιατί πρέπει να πανηγυρίσουμε σαν ομάδα, δεν στο χτυπάω στη μούρη ρε φίλε», είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Και ξεκαθάρισε προς τον Σάκη: «Νιώθω ότι μου το χτυπάτε στη μούρη. Ναι ρε φίλε γιατί κι εγώ είμαι σε αυτή την ομάδα ρε φίλε. Δεν σου λέω πώς να πανηγυρίσεις αλλά λίγο σεβασμός. Δεν έχω παράπονο από εσένα Σάκη μου. Νιώθω ότι δεν με σέβεστε όμως, όλοι σας γενικά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved