Media

Survivor: «Δεν ισχύει ότι είμαι πρώην του Σάκη Κατσούλη, αν ήμουν θα το ήξερα και εγώ»

Gossip-tv Team

Survivor: Στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, μίλησε η Έλλη Παπαγγελή και απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Σάκη Κατσούλη στο παρελθόν.

Η Έλλη Παπαγγελή παραδέχτηκε ότι γνωρίζει τον Σάκη, αλλά ουδέποτε υπήρξαν ζευγάρι.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ισχύει ότι είμαι πρώην του Σάκη Κατσούλη. Δε ξέρω πως το μάθατε αυτό, αν ήμουν θα το ήξερα και εγώ, δεν είμαι. Τον γνωρίζω λόγω της επιχείρησής του. Είχα πάει στα εγκαίνια. Μου φαίνεται πολύ σοβαρός, με ευγένεια και στη δουλειά του είναι άψογος. Έχω πολύ θετική εικόνα από εκείνον και μέσα στο παιχνίδι έχει δείξει πολύ καλή συμπεριφορά. Δε νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που είχε στόχο να πάει σε ένα παιχνίδι γιατί ξέρω ότι ήταν πολύ απασχολημένος με τις δουλειές του. Απ’ ότι έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ πιθανό αν έχει κάτι μέσα του ακόμα για εκείνη. Μπορεί γιατί όχι; Kαι αν το έκανε μπράβο του»!

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές τόνισε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω πολύ καλά, έχουμε συνεργαστεί. Σαν μοντέλο για μένα είναι από τα καλύτερα και έχει κάνει καμπάνιες πολύ σοβαρές στο εξωτερικό. Νομίζω ότι λίγο η τηλεόραση και το ριάλιτι τον αδίκησε στον χαρακτήρα του. Δεν επικοινώνησα μαζί του από τότε που αποχώρησε από το Survivor. Ήθελα να επικοινωνήσω αλλά ξέρω ότι θα γίνεται ένας χαμός οπότε θα το αφήσω για αργότερα»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved