Media

MasterChef 5: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Μαργαρίτας

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Όσα δεν γνώριζες για την πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής - Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται δίπλα της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα φαβορί για φέτος, με αρκετούς να θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ήρθε στο MasterChef από την Καλλονή της Μυτιλήνης.
Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου παρουσίασε λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Μαργαρίτας αλλά και τον άνδρα που βρίσκεται δίπλα της

"Είναι ζαχαροπλάστης και ξέρουμε ότι του αρέσει πάρα πολύ το μπουζούκι. Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, ένα πολύ ευγενικό παιδί. Είναι χαμογελαστός πάντα και αγαπάει πάρα πολύ την Μαργαρίτα", ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Star.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved