Media

House of Fame: Άκουσε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο Live και έγινε έξω φρενών

Gossip-tv Team

House of Fame: O διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος έκανε τη διανομή των νέων τραγουδιών με τα οποία οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο επόμενο Live Show.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του House of Fame.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 11/5 ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος έκανε τη διανομή των νέων τραγουδιών με τα οποία οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο επόμενο Live Show.

Δυσάρεστη έκπληξη για τον Γιώργο Σπετσιώτη, όταν άκουσε πως θα πρέπει να ερμηνεύει Ιταλικούς στίχους...

"Είναι στα Ιταλικά οι στίχοι, είναι Ιταλικά. Εγώ δηλαδή θα πρέπει να κάτσω τώρα να πω Ιταλικά, χωρίς να ξέρω Ιταλικά. Πες στα Αγγλικά, κουτσά - στραβά, καταλάβαινα δυο - τρία πράγματα. Τώρα να πω τα Ιταλικά και να πω την μελωδία που είναι λίγο δύσκολη σε κάποια σημεία, αλλά πες οκ την βγάζω. Πάλι ο Γιώργος ο Γιώργος θα δοκιμαστεί", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε για τον εαυτό του και όσα έχει περάσει στο House oF Fame...

"Ε, όχι, μην χαλαρώσουμε άλλο ας πούμε. Όχι, πάμε πάλι. Ο Γιώργος θα κάνει εκεί, θα τραγουδήσει τα Ιταλικά του, ε βέβαια, αφού τραγουδάει τόσο καλά τα Ελληνικά, τραγουδά τόσο καλά και τα Αγγλικά... ας τραγουδήσει και Ιταλικά βρε παιδάκι μου"

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το νέο επεισόδιο του House OF Fame.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved