Media

Style Me Up: Η εκκεντρική αλλαγή στο στιλ της Φωτεινής - Δεν πίστευε στα μάτια της

Gossip-tv Team

Το "Style Me Up" με τη Μαρία Μπακοδήμου, καθημερινά στις 14:00 στο Open, σε βοηθάει να ανακαλύψεις μια εικόνα σου που ποτέ δεν φανταζόσουν!

Οι fashion experts Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος εντοπίζουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται, πάντα με την βοήθεια του beauty expert Τρύφωνα Σαμαρά.

Σήμερα, στο "Style Me Up" πήγε η Φωτεινή, που αν και είναι αισθητικός στο επάγγελμα, δεν περιποιείται ιδιαίτερα τον εαυτό της.

Η ίδια ομολόγησε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει αφεθεί, γι’ αυτό ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος της πρότεινε να βάλει φωτιά στα παλιά της ρούχα και να βρουν μαζί το στιλ που θα την αναδείξει. Ο Τρύφωνας Σαμαράς με το που είδε την Φωτεινή στο κομμωτήριο, έπιασε την κουρευτική μηχανή και της ξύρισε ένα σημείο των μαλλιών -όπως είχε κάνει η Άννα Βίσση στο παρελθόν- με όλους να παθαίνουν σοκ.

Μόλις αντίκρισε τον καινούριο εαυτό της στον καθρέφτη, η Φωτεινή δεν πίστευε στα μάτια της. Όπως δήλωσε, το νέο της look είναι διαφορετικό και αρκετά εκκεντρικό, αλλά της αρέσει που τόλμησε και σίγουρα θα το συνηθίσει.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved