Media

Survivor: Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να μιλάω για την Ανθή Σαλαγκούδη»

Gossip-tv Team

Survivor: Ποιος είπε ότι ο Περικλής Κονδυλάτος τα βρήκε με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το ριάλιτι επβίωσης; Οι νέες δηλώσεις του θα δώσουν τροφή για σχόλια!

O Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκαν μεταξύ άλλων καλεσμένοι στα γενέθλια της Ελευθερίας Ελευθερίου! Η πρώτη συνάντηση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Περικλή Κονδυλάτο μετά τον καυγά τους στο ριάλιτι επιβίωσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή τα γενέθλια της πρώην συμπαίκτριάς τους.

Μπορεί ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη να πόζαραν στις φωτογραφίες όλοι μαζί για να μην χαλάσουν την ατμόσφαιρα που είχε φτιαχτεί στο πάρτι της Ελευθερίας, ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε: "Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο, λέω πως σε ξέχασα και αδιαφορώ".

Σήμερα, 17 Μάη ο Περικλή Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και ρωτήθηκε για την Ανθή Σαλαγκούδη και είπε: «Δεν θέλω να μιλάω για την Ανθή Σαλαγκούδη» και όταν η ομάδα επέμενε εκείνος υπογράμμισε: «Με την Ανθή δεν παίξαμε μπουνιές αλλά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτήν…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved