Media

MasterChef 5: Η παρατήρηση του Κοντιζά, η δυσλεξία και τα γέλια!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η ομαδική δοκιμασία στο βουνό, στη φύση κοντά και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες και χωρίς τις ανέσεις της κουζίνας του ριάλιτι μαγειρικής, αποδείχτηκε δύσκολη αλλά και πολύ διασκεδαστική!

Αφού χωρίστηκαν οι δύο ομάδες και περπάτησαν αρκετά μαζί με τον εξοπλισμό τους προκειμένου να βρεθούν σε ένα ξέφωτο στην Πάρνηθα για να μαγειρέψουν, οι παίκτες συσκέφτηκαν για να αποφασίσουν τα πιάτα που θα σέρβιραν.

Η κάθε ομάδα έπρεπε να ετοιμάσει, ένα ορεκτικό, μία σούπα, ένα κυρίως πιάτο και ένα επιδόρπιο σε γλυκό. Από την ομάδα των κόκκινων, ο αρχηγός Διονύσης, αποφάσισε να βάλει τον Παύλο να γράψει στον πίνακα τι ακριβώς θα δημιουργούσαν ως ομάδα. Μόνο που λόγω δυσλεξίας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Παύλος δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με την ορθογραφία.

Όταν λοιπόν πέρασε από τον πάγκο των κόκκινων ο Σωτήρης Κοντιζάς και είδε το κυρίως πιάτο να γράφεται "κυρίος πιάτο", έκανε αμέσως την παρατήρηση.

Αμέσως όμως ο Παύλος τον ενημέρωσε για το θέμα που έχει με την ορθογραφία και ευτυχώς, όπως αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος, δεν ήταν στον πίνακα ο Κοντιζάς την ώρα που το ξέφυγε και έγραψε... κάπως μία άλλη λέξη.

Η σκέψη και μόνο έκανε τον Παύλο να σκάσει στα γέλια. Δείτε το παραπάνω απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved