Media

MasterChef 5: Έφυγε το μεγάλο φαβορί! Η Μαργαρίτα απαρηγόρητη!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Μία δοκιμασία για γερά νεύρα ήταν αυτή στην οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας η οποία έχασε τη νίκη στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του φετινού ριάλιτι μαγειρικής. 

Οι Κόκκινοι, δηλαδή ο Παύλος, ο Ιωάννης, ο Διονύσης και η Μαργαρίτα κατάφεραν να κερδίσουν τη συγκεκριμένη δοκιμασία και έτσι πήγαν αμέσως στον εξώστη καθώς οι κριτές τούς ανακοίνωσαν πως πάνε κατευθείαν στην τελική εξάδα του διαγωνισμού.

Η συνέχεια ήταν μια αντιγραφή πιάτου, που συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας, στην οποία δοκιμάστηκαν η Μαρίνα, ο Τζιοβάνι και ο Αλέξανδρος που ήταν αυτόματα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν ο chef Μανώλης Παπουτσάκης.

Έχοντας βρεθεί σε αυτό το βάθρο στο παρελθόν και στην ίδια θέση των κριτών, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης γνώριζε πως το πιάτο του θα καθόριζε τη συνέχεια στο MasterChef 5 ενός από τους υποψήφιους.

Από τις λίγες περιπτώσεις που σε διαγωνισμό η σιωπή «έσπασε» νεύρα, προκαλώντας μεγάλη αμηχανία. Στιγμές απαράμιλλης ψυχραιμίας και μαγειρικού πείσματος, ήρθαν να διδάξουν πολλά.

Οι παίκτες από τον εξώστη παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα και με έκφραση που πρόδιδε ότι τα πάντα «κρέμονταν σε μία κλωστή». Ένα και μόνο λάθος καθόρισε τελικά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Δυστυχώς, απόψε αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του τελικού και ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού MasterChef.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος παίκτης αποχώρησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved