Media

MasterChef 5: Ο Παύλος αποχώρησε και «ξεσκέπασε» το... άλλο πρόσωπο της Μαρίνας

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό ξεκίνησε - Εκτός ριάλιτι ο Παύλος Χάππιλος - Όσα δήλωσε μετά την αποχώρησή του

Εκτός MasterChef ο Παύλος Χάππιλος ο οποίος κατάφερε να βρεθεί πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής. Ο 35χονος πρώην παίκτης, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο Παύλος ρωτήθηκε για τους φιναλίστ, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τη συμπεριφορά της Μαρίνας

«Εγώ είδα διαφορά στην Μαρίνα όταν γύρισε, αλλά νομίζω πως είναι λογικό. Εμείς δε βλέπαμε τι έλεγε η Μαρίνα στις κάμερες. Εγώ γενικά την πάω τη Μαρίνα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω πως έχει έναν τρόπο επικοινωνίας λίγο επιθετικό μερικές φορές, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι τόσο κακιά, όσο φαίνεται. Είχαμε έρθει αρκετά κοντά με τη Μαρίνα. Τη συμπαθούσα από την αρχή. Αυτό που γινόταν απέναντί της, νομίζω πως ήταν πολύ δυσανάλογο με αυτά που έκανε» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε...

«Ο Ιωάννης μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει. Δε μπορώ να καταλάβω πόση ώρα έχει η Μαρίνα να μηχανορραφεί αυτά που λένε. Γενικά πιστεύω πως όταν μπαίνεις μπροστά στην κάμερα, πολύς κόσμος προσπαθεί να υποδυθεί έναν ρόλο. Να το παίξεις. Και αυτό δε βγαίνει προς τα έξω. Το ίδιο κάνει και ο Ιωάννης. Γιατί ο Ιωάννης στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός όπως φαίνεται στην κάμερα. Ήταν πολύ πιο γλυκός με χιούμορ άνθρωπος».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved