Media

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι, λίγο πριν τον τελικό!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η ένταση και η αγωνία είχαν την πρώτη θέση σήμερα στις καρδιές των φιναλίστ των ημιτελικών καθώς κρινόταν αν θα κατάφερναν να βρεθούν στον τελικό ή όχι. 

Μετά τη νίκη της Μαργαρίτας επί του Διονύση σε μία δοκιμασία που την έστειλε κατευθείαν στον τελικό, ήρθε η ώρα για τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό να διεκδικήσουν τη δική τους θέση στον τελικό.

Στο δεύτερο μέρος της 4ης ημέρας των ημιτελικών, λοιπόν, οι μάγειρες με τις μαύρες ποδιές, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος, πάλεψαν για να διατηρήσουν την ελπίδα τους ζωντανή και να συνεχίσουν να ονειρεύονται τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Ένα πολύ απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, που φέρει τη γαστρονομική σφραγίδα του Γαλλοϊταλού σεφ, Herve Pronzato, επρόκειτο να δώσει σε έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους μία τελευταία ευκαιρία για τον τελικό.

Οι δύο παίκτες πάλεψαν πολύ για να καταφέρουν να βγάλουν τα τέσσερα πιάτα της δοκιμασίας, όμως η μεν Μαρίνα ενώ είχε ολοκληρώσει όλες τις παρασκευές, είχε κάποιες αστοχίες, ο δε Αλέξανδρος δεν ολοκλήρωσε ένα ολόκληρο πιάτο.

Δείτε ποιος παίκτης τελικά έφυγε από τον διαγωνισμό, εγκαταλείποντας το όνειρο για μία θέση στον τελικό και την διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef:

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την ανακοίνωση των κριτών για τον παίκτη που αποχωρεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved