Media

Survivor: O Τριαντάφυλλος πήγε Μαϊάμι και πλάνταξε στο κλάμα με τη συνάντηση που είχε!

Gossip-tv Team

Survivor: Δεν πίστευαν οι τυχεροί παίκτες στην ευκαιρία που τους δόθηκε να ταξιδέψουν στον Μαϊάμι - Δείτε όσα συνέβησαν...

Μια μοναδική εμπειρία είχαν οι κόκκινοι παίκτες του Survivor 4. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθήσαμε το αγώνισμα επάθλου.

Κόκκινοι και Μπλε συνάντησαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι στην παραλία, μιας και ο Γιώργος Λιανός παραμένει για την ώρα, εκτός ριάλιτι. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την απίστευτη έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι.

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί στο ταξίδι τους έναν παίκτη από την ηττημένη ομάδα. Ο τυχερός ήταν ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην κόκκινη ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη με τον Κόρο, ξεκίνησαν το ταξίδι τους.

Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΙ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διαφορετικό επεισόδιο, με μαγικές εικόνες από το Μαϊάμι. Όσο για τους τυχερούς παίκτες, το ταξίδι τους περιείχε άφθονο φαγητό, χορό και πολύ κέφι.

Αρκετή δόση συγκίνησης για τον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής συνάντησε ένα μικρό αγοράκι ελληνικής καταγωγής το οποίο εκδήλωσε αμέσως τον θαυμασμό του. Μάλιστα ο μικρός ζήτησε από τον Ντάφυ να του χαρίζει την κόκκινη μπαντάνα την οποία τόσο καιρό φύλαγε για τον γιο του, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Τριαντάφυλλος δεν άντεξε, χάρισε τον μπαντάνα και ξέσπασε σε κλάματα αγκαλιάζοντας τον μικρό του θαυμαστή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved