Media

Survivor: Στέλιος Ρόκκος: «Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι… μπάζο»

Gossip-tv Team

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε για την εμφάνισή του στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο οποίος έπαιξε το παιχνίδι ερωτήσεων μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Στέλιος δεν δίστασε να πει στην Κατερίνα Καινούργιου: «O Tριαντάφυλλος αν θυμώσεις μαζί του, είσαι κοροϊδο. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς και φίλους. Είμαστε στον χώρο και ξέρουμε ποιος είναι ο ένας και ο άλλος. Έχουμε πει ένα γεια τυπικό, ξέρω όμως από φίλους ότι είναι λίγο αυθόρμητος και μπορεί να πει κάτι χωρίς να το φιλτράρει, μου αρέσει εμένα αυτό. Προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους»!

Και πρόσθεσε: «Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι μπάζο αλλά το Survivor δεν είναι μόνο οι αγώνες, είναι η διαβίωση, η συμβίωση, οι αγώνες. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους φαν σαν τραγουδιστής, είναι γνωστός, τον αγαπάει ο κόσμος αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει δυνατό, το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί… Δε θα ξεχάσω τότε που δε του δώσανε να φάει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved