Media

H Φάρμα: Ο Τανιμανίδης έβγαλε ιστορία τρόμου από το μυαλό του και οι αγρότες... σκιάχτηκαν!

Gossip-tv Team

H Φάρμα: Απίθανο το τραλάρισμα του Σάκη Τανιμανίδη εις βάρος των τηλεοπτικών αγροτών οι οποίοι έχουν μείνει λίγοι και μάλλον άρχισαν να πλάθουν ιστορίες στο μυαλό τους για περισσότερο... σασπένς!

Οι εναπομείναντες αγρότες το προηγούμενο βράδυ άρχισαν να μυρίζουν κάτι περίεργο που ερχόταν από το δωμάτιο και μάλιστα, άφησαν να εννοηθεί ότι ήταν μυρωδιά από... φαντάσματα. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή που έκαναν αυτή τη διαπίστωση, η Σίλβερ, το σκυλάκι της Φάρμας, άρχισε να γαυγίζει, κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε... σημάδι!

Σήμερα λοιπόν που έσπευσε ο Σάκης Τανιμανίδης να τους δει και άκουσε όλα όσα έζησαν οι αγρότες το προηγούμενο βράδυ, είπε να το... διασκεδάσει λίγο και να τους εξιστορίσει μία ιστορία... τρόμου την οποία είχε βγάλει από το μυαλό του, γεγονός που παραδέχτηκε αργότερα ο παρουσιαστής on camera.

Ο Σάκης λοιπόν είπε ότι στη Μαλακάσα όπου είναι η Φάρμα, είχε χαθεί πριν από περίπου οκτώ χρόνια μία ολόκληρη οικογένεια, μόνο που δεν βρέθηκε ποτέ, παρ' όλο που δύτες είχαν βουτήξει σε παραπλήσια λίμνη προκειμένου να τους βρουν.

Όπως είπε αργότερα ο Σάκης, η συγκεκριμένη λίμνη έχει βάθος... 1,20 μέτρα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να χαθεί ή να πνιγεί άνθρωπος.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved