Media

Η Φάρμα: Ο Τανιμανίδης συνέχισε την πλάκα του και... κοψοχόλιασε τους Αγρότες!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Οι περίεργες ιστορίες που έχουν πλάσει οι αγρότες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι αλλά και η ψεύτικη ιστορία τρόμου που τους διηγήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, ήταν αρκετά για να κάνουν για ακόμα μία φορά τους αγρότες να χάσουν τη... γη κάτω από τα πόδια τους με μία πλάκα του παρουσιαστή. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες άρχισαν νυχτιάτικα να πλάθουν διάφορες ιστορίες με το μυαλό τους για φαντάσματα και ανεξήγητα, κάτι που ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να εκμεταλλευτεί για να παρατείνει αυτή την... ατμόσφαιρα μυστηρίου μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι, ένα πρωί που τους επισκέφτηκε στο σπίτι τού διηγήθηκε μία ιστορία που είχε βγάλει από το μυαλό του, μόνο που δεν έμεινε εκεί αλλά είπε να τους σκαρώσει και μία... λαχτάρα.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, τρύπωσε στην φάρμα και άρχισε να σπάει πράγματα στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον των παικτών και να τους βγάλει έξω.

Εκείνοι... τσίμπησαν και μετά και το έντονο γάβγισμα του σκύλου της Φάρμας, αποφάσισαν να βγουν έξω και να δουν τον "εισβολέα".

Τελικά, μετά από αρκετό σασπένς και δράση, αποκαλύφθηκε μπροστά τους ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος φυσικά δεν σταμάτησε να γελάει.

Δείτε το βίντεο με τη φάρσα του Τανιμανίδη στους αγρότες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved