Media

Μπεκατώρου: Σε αδιέξοδο οι σχέσεις με τον ΑΝΤ1! Τι συζητά να παρουσιάζει στο Mega

Gossip-tv Team

Προς ολοταχώς προς το Mega φαίνεται πως κινείται η Μαρία Μπεκατώρου η οποία μετά από οκτώ χρόνια φαίνεται πως δίνει τέλος στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Την ώρα που το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δείχνει να έχει βρει με τον ΑΝΤ1 τη χρυσή τομή για το μέλλον της συνεργασίας τους, η οποία κρατάει εδώ και μία οκταετία.

«Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν. Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι» είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο που ήθελε τη Μαρία Μπεκατώρου ήδη να έχει έρθει σε επαφή με το Mega για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της.

Η ίδια εκπομπή επανήλθε με νέο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου στην οποία προτάθηκε από το Mega η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού The Chase ενώ ακούγεται ότι συζητάει με το κανάλι της Συγγρού και την πιθανότητα να παρουσιάζει ένα λαμπερό σόου, τα δικαιώματα του οποίου θέλει να εξασφαλίσει το Mega.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ισχύει για 2+1 χρόνο. Τώρα βρισκόμαστε στη λήξη των δύο ετών όμως ο επιπλέον ένας χρόνος μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με τη συναίνεση της ίδιας της Μαρίας που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα χαρτιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved