Media

Big Brother: Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη

Gossip-tv Team

Ο  Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του Big Brother, όμως λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η απάντηση από τον ΣΚΑΪ και τόνισε: ««δεν έχει ανακοινωθεί ο δεύτερος κύκλος, πέρα από ένα trailer που παίζει, πόσο μάλλον ο παρουσιαστής…»!

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό».

Η δε Έλενα Πολυκάρπου μετά από αυτές τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Επικοινώνησα με τις δημόσιες σχέσεις του ΣΚΑΙ και μου είπαν «δεν έχει ανακοινωθεί ο δεύτερος κύκλος, πέρα από ένα trailer που παίζει, πόσο μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved