Media

Survivor: Οι δυο ανακοινώσεις του Λιανού άφησε... άφωνους τους παίκτες - Τι αλλάζει στο παιχνίδι;

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τους παίκτες με τις ανακοινώσεις του. Η μια έκπληξη διαδέχτηκε την άλλη.

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του Survivor. O Γιώργος Λιανός πέταγε... τη μια βόμβα μετά την άλλη! Αφού καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο του νησιού, τους ανακοίνωσε τι τους περιμένει από εδώ και στο εξής.

Ο παρουσιαστής του Survivor ξεκίνησε, λέγοντας πως στο επόμενο αγώνισμα οι παίκτες θα αγωνιστούν μεικτά. Αυτό σημαίνει ότι θα ξανά αγωνιστούν με τους παίκτες του Τουρκικού Survivor, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες, μιας και οι σχέσεις τους είναι αρκετά καλές, όπως είχαμε δει σε προηγούμενα παιχνίδια.

Οι ανακοινώσεις όμως του Λιανού δεν έμειναν εκεί. Ως γνωστόν, αύριο Τετάρτη (9/6) μπορεί να μην έχει νέο επεισόδιο Survivor, ωστόσο η παραγωγή επέλεξε να παίξει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μέσω instagram μαζί με τον Αντζούν και τους Τούρκους παίκτες. Οι τηλεθεατές μπορούν να μπουν στο instagram acount του Γιώργου Λιανού και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των stories που έχει αναρτήσει ο ίδιος.

Αύριο, Τετάρτη, στις 18.00 ώρα Ελλάδος, θα εκπέμπει live το quiz από τον Άγιο Δομίνικο και οι τηλεθεατές θα μπορούν να το απολαύσουν σε real time χρόνο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved