Media

MasterChef τελικός: Οι κολλητές φίλες της Μαργαρίτας ξέσπασαν σε κλάματα και πανηγυρισμούς!

MasterChef τελικός: Σε κλάματα και πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι κολλητές φίλες Νικολέτα και Ελπίδα με τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη!

Τα τρία κορίτσια έχουν μεγαλώσει μαζί στη Μυτιλήνη και ήταν φυσικό να είναι από τις πρώτες η Νικολέτα και η Ελπίδα που θα έσπευδαν στο στούντιο όπου γινόταν live ο διαγωνισμός ώστε να συμμετάσχουν, έστω και με αυτόν τον τρόπο στη χαρά της.

Οι νεαρές κοπέλες δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στο πλατό και να βρίσκονται κοντά της όμως αυτό δεν τις εμπόδισε να την περιμένουν απ' έξω και να βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση από το κινητό τους την όλη διαδικασία για να πανηγυρίσουν σε περίπτωση που κέρδιζε η Μαργαρίτα.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι η Μαργαρίτα ήταν η μεγάλη νικήτρια τα δύο κορίτσια αγκαλιάστηκαν, φώναζαν και έκλαιγαν από χαρά, γνωρίζοντας πόσο πολύ ήθελε η φίλη τους αυτή τη νίκη. Όχι μόνο τον τίτλο αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Τις δύο κοπέλες συνόδευαν οι σύντροφοί τους που επίσης συμμετείχαν με τον τρόπο τους στη γιορτινή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο με τις κολλητές φίλες της Μαργαρίτας παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved