Media

Happy Day: Νέα ηχηρή απουσία στην εκπομπή της Τσιμτσιλή – Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Happy Day: Κι άλλη απουσία στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Μετά τον Κώστα Φραγκολιά ακόμα ένα πρόσωπο απουσιάζει σήμερα 10 Ιουνίου από την εκπομπή του Alpha!

Tι συνέβη; Τι ανέφερε η παρουσιάστρια;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει για την απουσία του Κώστα Φραγκολιά on air: «Θέλω να σας πω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όπως και κάποιες από τις επόμενες ημέρες, γιατί, όπως ξέρετε και σας έχουμε αποδείξει, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε και ο ίδιος για το θετικό τεστ του ανθρώπου από το περιβάλλον του. Πήγε και ο ίδιος και έκανε μοριακό τεστ και ευτυχώς είναι αρνητικός.»!

Σήμερα από το πάνελ της απουσιάζει η Τίνα Μεσσαροπούλου μιας και συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ, από τις 05.30 π.μ. της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 05.30 π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου.

Στη θέση της ήταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και στη θέση του Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος απουσιάζει όλη την εβδομάδα ήταν η Όλγα Λαφαζάνη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved