Media

MasterChef: Οι δηλώσεις των γονιών του Διονύση μετά τον τελικό – Η επική ατάκα για την Ανούς

Gossip-tv Team

Μετά τον τελικό του Masterchef ο Διονύσης Σαρακίνης, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι, και οι γονείς του μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, Στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο μπαμπάς του Διονύση ανέφερε: «Εννοείται ότι είναι νικητής ο Διονύσης. Εγώ προσωπικά σαν πατέρας είμαι πολύ υπερήφανος για το παιδί μου και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ο Διονύσης δεν έφυγε καθόλου από το παιχνίδι και του άξιζε κάτι καλύτερο, αυτή είναι η άποψή μου. Βέβαια, και μέχρι εδώ που έφτασε είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί του άνοιξαν πολύ επαγγελματικοί δρόμοι»!

Η δε μητέρα του τόνισε: «Ο Διονύσης έφτασε μέχρι εδώ, άκουσε πολλά, στάθηκε στο ύψος του. Είναι και αυτός νικητής, γιατί και εδώ που έφτασε δεν έφτασε τυχαία, ούτε του έκανε κάποιος χάρη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Του ευχόμαστε μια καλή σταδιοδρομία και να του ανοίξουν όλοι οι δρόμοι μπροστά του.»!

Και πρόσθεσε: "Δεν είχαμε άγχος, πιστεύαμε ότι θα πάει πολύ καλά. Τον συμβουλεύω να προσέχει στη ζωή του, να μην εμπιστεύεται κανέναν και να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Τα λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η Μαργαρίτα είναι και αυτή νικήτρια. Ήταν μια πολύ καλή μαγείρισσα και το άξιζε"!

Και στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκε και η Ανούς και τότε η μητέρα του Διονύση είπε: «Έλα εδώ γιατί θα νομίζουν ότι χώρισες με τον Διονύση»!

Και συνέχισε η μητέρα του: Είμαστε πολύ καλά! Τα παιδιά, αν μπορούν να είναι μαζί, θα είναι μαζί. Ο χρόνος θα το δείξει. Είναι εξαιρετική κοπέλα η Ανούς, όπως και το παιδί μου φυσικά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved