Media

Η Φάρμα Τελικός: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη έφερε μια απίστευτη ανατροπή

Gossip-tv Team

Η Φάρμα Τελικός: Και ξαφνικά όλα άλλαξαν, όταν οι τέσσερις φιναλίστ μπήκαν στον αχυρώνα διεκδικώντας τη θέση του νικητή αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι του ANT1. Η Φάρμα έφτασε στο τέλος της με τον Σάκη Τανιμανίδη να υποδέχεται τους τέσσερις φιναλίστ στον αχυρώνα. Εκεί τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Πρώην παίκτες επέστρεψαν για χάρη του τελικού, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία από την οποία θα έβγαινε ο μεγάλος νικητής.

Ο Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρερασάκη, ο Ντούπης, και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό, δίχως ωστόσο να έχουν φανταστεί την ανατροπή που θα ακολουθούσε.

Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε διαδικασία ψηφοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, οι παλιοί παίκτες οι οποία ήταν εκεί ως κοινό, θα έπρεπε να επιλέξουν έναν από τους τέσσερις φιναλίστ. Εκείνος ο οποίος θα συγκέντρωνε τους περισσότερους ψήφους θα είχε αυτόματα και μια μεγάλη αύξηση βαθμών στην βαθμολογία του από τις επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved