Media

Η Φάρμα Τελικός: Άλλος Ντούπης μέσα και άλλος... έξω! Κατακεραύνωσε την Κυριακή

Gossip-tv Team

Η Φάρμα Τελικός: Ο Κωνσταντίνος Μακρής είπε την ατάκα που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε για την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Τον μεγάλο τελικό της Φάρμας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 10/6 μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Οι τέσσερις φιναλίστ μπήκαν για τελευταία φορά στον αχυρώνα, με έναν κοινό σκοπό, το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Προηγουμένως μια μεγάλη έκπληξη ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς παλιοί παίκτες επέστρεψαν στη Φάρμα προκειμένου να εμψυχώσουν τους φιναλίστ στα αγωνίσματα του τελικού.

Αποφασισμένος να κερδίσει ο Κωνσταντίνος Μακρής. Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη λέγοντας πως το πρόσωπό του είναι ιδανικό για τη θέση του νικητή.

"Όπως και να έχει το αποτέλεσμα, εγώ θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πάνω από όλα, να είμαι γεμάτος και ψυχολογικά να πετάω", είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάλογος με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Εκεί και πάνω στην αγωνία του να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο ο Ντούπης δήλωσε για την Κυριακή: «Ποιος χε@@@κε για την Κατσογρεσάκη». Λίγη ώρα μετά φυσικά, ο ίδιος ήταν μέσα στα μέλια με την παίκτρια η οποία τον έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved