Media

Γλυκά Νερά: Λύγισε η Καινούργιου με τα λόγια του αστυνομικού που κράτησε στην αγκαλιά του το μωρό

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή, Ευτυχείτε προβλήθηκε με αφορμή τη τροπή που πήρε η υπόθεση στα Γλυκά Νερά η συγκλονιστική συνέντευξη του αστυνομικού που μπήκε πρώτος στο σπίτι και βρήκε τη νεκρή Καρολάιν και έβγαλε έξω από το σπίτι το μωρό.

Ο αστυνομικός είχε πει: «Η πρώτη μου σκέψη όταν είδα το παιδί ήταν μια συναισθηματική κατάρρευση. Όσος καιρός και να περάσει ένα κομμάτι της ψυχής μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο. Ήταν ξημερώματα, 6 και τέταρτο το πρωί που λάβαμε μια κλήση για άτομο που ζητούσε βοήθεια. Φθάσαμε σε τέσσερα λεπτά και η γειτόνισσα είχε κλήση από τον σύζυγο που ζητούσε βοήθεια. Βρήκαμε τρόπο να μπούμε μέσα από το παραβιασμένο παράθυρο, καλέσαμε σε βοήθεια και τέσσερις αστυνομικοί μπήκαμε στο διαμέρισμα. Ελέγξαμε το υπόγειο, πήγαμε στο ισόγειο και το σπίτι του σκύλου ήταν άδειο. Ανεβαίνοντας είδαμε κρεμασμένο τον σκύλο και καταλάβαμε πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Ανεβήκαμε στον τελευταίο όροφο που ήταν η σοφίτα. Η πόρτα ήτα μισάνοιχτη. Η γυναίκα ήταν νεκρή και δίπλα της πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό που ακουμπούσε πάνω στη μάνα του και αριστερά ήταν δεμένος ο σύζυγος. Κάναμε όλες τις ενέργειες και έπειτα πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου, το τύλιξα με την κουβέρτα και κατεβήκαμε στο ισόγειο να ασφαλίσουμε τον χώρο. Το μωρό το είχα μισή ώρα στην αγκαλιά μου»!.

Η Κατερίνα Καινούργιου έβλεπε το βίντεο και έκλαιγε και αναφώνησε: «Ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα είναι συγκλονισμένος».

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved