Media

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Γερμανού για τον 32χρονο:«Δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μιλάει στις κάμερες»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται ασχολήθηκε με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και συγκεκριμένα ένα απόσπασμα από τη συνομιλία που είχε η δημοσιογράφος με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν και η Ναταλία Γερμανού τόνισε:

«Είναι νωρίς για κάμερες είπε ο άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μιλάει σε κάμερες. Και είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι είναι νωρίς για κάμερες»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παραπάνω

Η Νικολούλη είχε τακτική επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Καρολάιν. Κάτι που αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της.

Μάλιστα η δημοσιογράφος έδωσε στο φως της δημοσιότητας και κάποιες από τις συνομιλίες που είχε μαζί του επισημαίνοντας πως την απέφευγε και δεν ήθελε να συναντηθούν αλλά ούτε και να της δώσει τηλεοπτική συνέντευξη -ούτε καν να μιλήσουν στο τηλέφωνο- επιλέγοντας να της στέλνει αμέτρητα γραπτά μηνύματα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε από μόνος του εκτεθεί νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας δηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved