Media

Survivor Ημιτελικός: Η Σοφία στο gossip-tv: Τα προβλήματα με το πόδι της και η στήριξη στη Μαριαλένα

Survivor Ημιτελικός: H Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στο gossip-tv για τον μεγάλο τελικό αλλά και για τα προβλήματα που συνεχίζει ακόμα να αντιμετωπίζει στο πόδι της μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στον Άγιο Δομίνικο. 

Μην ξεχνάμε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Μαργαρίτη αποφάσισε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, παρ' όλο που ήθελε πολύ να διεκδικήσει το έπαθλο.

Η Σοφία ήταν από τους πρώτους παίκτες που έφτασαν στο Θέατρο Άλσους Γαλατσίου και μάλιστα ήταν μαζί με τις κόρες της.

Έδειχνε πολύ χαρούμενη που μία τόσο όμορφη διαδρομή έφτανε στο τέλος της τόσο για την ίδια όσο και για τους φιναλίστ του Survivor.

Μιλώντας στο gossip-tv δεν έκρυψε ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με το πόδι όμως όπως είπε "δεν μασάμε" και "Κοιτάμε μπροστά".

Η ίδια εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο γυναικεία αλληλεγγύη αλλά και γιατί η Μαριαλένα ήταν στο Survivor από την αρχή του παιχνιδιού και έχει περάσει πολλά όλους αυτούς τους μήνες.

Η Σοφία επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία της, αν γίνει All Star Survivor στο μέλλον να λάβει μέρος καθώς δεν θα άλλαζε με τίποτα τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved