Media

Κώστας Μπίγαλης: Το ατύχημα με... νεκροφόρα, η γειτονιά του και η ενασχόληση με την Αστρολογία!

Gossip-tv Team

O Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μας ξενάγησε στη γειτονιά του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα, λέγοντας πως το '83 έκανε το πρώτο βίντεο κλιπ στην Ελλάδα.

Για τον εαυτό του ως παιδί, ο ίδιος είπε: «Ήμουν ζωηρό παιδί αλλά κι υπάκουο. Δηλαδή όταν μου φώναζε η μαμά μου δεν… Απλά την ταλαιπώρησα. Έπαιζα, χτύπησα τα πόδια μου, το κεφάλι μου».

Kαι πρόσθεσε:

«Φυσικά κι έχω κινδυνεύσει. Κάποια στιγμή επειδή μια άλλη παρέα κυνηγούσε έναν φίλο μου να τον χτυπήσει, όταν ήμασταν πιστσιρίκια 11 ετών, τον έβαλα σε ένα ποδήλατο κι από ένα κενό πετάχτηκα στην λεωφόρο Δικελείας χωρίς. Και μας χτύπησε, τι να σου πω τώρα… Μια νεκροφόρα».

Ο Μπίγαλης μας ξενάγησε και στο σημείο στη Φιλαδέλφεια όπου είχε γυριστεί η ταινία "Η παριζιάνα". Μάλιστα έδειξε πού ήταν το σπίτι της "Πελαζί" και πού... πλακώθηκε η Βλαχοπούλου στα γυρίσματα της ταινίας.

Όσο για τη Eurovision με την οποία ενεπλάκη στο παρελθόν, ο ίδιος είπε: "Το οπτικό κομμάτι στη Eurovision έχει «καπελώσει» το ζητούμενο που είναι το τραγούδι".

Όσο για την ενασχόλησή του με την Αστρολογία, παραδέχτηκε ότι ασχολείται ερασιτεχνικά και διαβάζει πολλά βιβλία κυρίως για το ζώδιο του Κριού.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved