Media

Top Chef: Οι πρώτες τρεις ομάδες, το ρομαντικό δείπνο και ο υποψήφιος προς αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Η πρώτη μέρα στην κουζίνα του Top Chef ήταν δύσκολη για τους 15 διαγωνιζόμενους. Κάποιοι εντυπωσίασαν τους κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη, με τα πιάτα τους και κάποιοι τους απογοήτευσαν.

Η Ειρήνη, στη χθεσινή δοκιμασία, είχε το καλύτερο πιάτο και πήρε και την ασυλία. Μαζί με τον Νικόλα και τη Μαρίνα, που είχαν τα επόμενα καλύτερα πιάτα γίνονται αρχηγοί και στο αποψινό επεισόδιο πρέπει να επιλέξουν τις ομάδες τους για να περάσουν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι Top Chef μαγειρεύουν σε ομάδες, παίρνοντας μέρος σε μία απαιτητική μαγειρική διαδικασία. Εκτός από τους 3 κριτές, τα πιάτα θα πρέπει να ικανοποιήσουν και δύο πολύ απαιτητικούς καλεσμένους, τους μικρούς Κωνσταντίνο και Ράνια. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν τρία πιάτα, ένα με φακές, ένα με ψάρι και ένα με συκώτι, πείθοντας τα δύο παιδιά ότι αυτές οι γεύσεις μπορούν να είναι λαχταριστές. Ποια ομάδα θα ξεχωρίσει και ποια θα χάσει το μαγειρικό παιχνίδι με τους μικρούς καλεσμένους του Top Chef;

Τα μέλη της ομάδας που θα χάσει θα μπουν για δεύτερη φορά στην κουζίνα, για να μαγειρέψουν, αυτή τη φορά ατομικά. Η υπόθεση είναι απλή: ρομαντικό δείπνο. Ποιος θα είναι αρκετά ρομαντικός και θα κερδίσει τους κριτές και ποιος δεν θα τους πείσει; Η αγωνία κορυφώνεται καθώς ο διαγωνιζόμενος με την χαμηλότερη επίδοση θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved